2013

- 5 de gener – Participació Cavalcada de Reis de l’Ajuntament de Sabadell.

- 19 de gener de 2013 – Inici del Curs de Català al CC de Can Puiggener. Subvenció de la Diputació de Barcelona.

- 19 de gener – Inici del Curs d’Informàtica a la Biblioteca de Can Puiggener. Subvenció de Benestar Social i Família de la Generalitat.

- 18 de març – Presentació del DVD de Contes Tradicionals Mandinga (subvencionats per l’Ajuntament de Sabadell) i xerrada de Mariama Camara sobre “La dona africana ara i aquí” dins els actes del programa del Dia de la Dona de l’Ajuntament de Sabadell.

- Col·laboració amb l’ONG Dolça Revolució en la difusió de les propietats de l'artemisa per al tractament de la malària a Senegal.

- 19 de març– Fira de Sant Josep a Castellar del Vallès – paradeta de bijuteria i bosses mandingues.

- 23 d’abril – Dia de sant Jordi, paradeta de llibres i contes relacionats amb la solidaritat, bijuteria i bosses mandingues al passeig de la Plaça Major de Sabadell.

- 23 d’abril – Presentació del DVD dels Contes Tradicionals Mandinga a la Biblioteca de Castellar del Vallès.

- 27 d’abril – Festa de la Diversitat de Sabadell – 4a. mostra de Solidaritat i Cooperació - paradeta de bijuteria i bosses mandingues.

- 5 de maig – Festa Africana al Parc de les Morisques de Sant Quirze del Vallès - paradeta de bijuteria i bosses mandingues.

- 25 de maig – Dia del Comerç Just i la Banca Ètica a Sabadell – paradeta de bijuteria i altres materials.

- 17 a 24 d’agost – Participació amb paradeta i exposició dels projectes de l’associació a la Non Profit Area del festival de reagge Rototom de Benicàssim.

2011 -2012