2012

Memòria de les activitats realitzades per l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària Amics de la Casamance des de la seva fundació el mes de novembre de 2011 fins al 31 de desembre de 2012

- 5 de gener de 2012 - Participació en la Cavalcada de Reis de l’Ajuntament de Sabadell.

- Març de 2012 – Participació en el Projecte de Mans Unides “El teu punt de vista pot canviar el món”.

- 12 de març de 2012 - Espai Àgora de Sabadell – Espectacle “Taaling, taaling, contes tradicionals mandingues” dins els actes del Dia de la Dona organitzats per l’Ajuntament de Sabadell.

- 19 de març de 2012 – Fira de Sant Josep a Castellar del Vallès – paradeta de bijuteria i bosses mandingues.

- 23 d’abril de 2012 - Dia de sant Jordi, paradeta de llibres i contes relacionats amb solidaritat, bijuteria i bosses mandingues al passeig de la Plaça Major de Sabadell.

- 26 d’abril de 2012 – Festa de la Diversitat de Sabadell - Espectacle “Taaling, taaling, contes tradicionals mandingues” al Pati del Museu d’Art.

- 28 d’abril de 2012 – Festa de la Diversitat de Sabadell – 3a mostra de Solidaritat i Cooperació - paradeta de bijuteria i bosses mandingues.

- 6 de maig de 2012 – Festa Africana al Parc de les Morisques de Sant Quirze del Vallès - paradeta de bijuteria i bosses mandingues.

- 24 de maig de 2012 – Taller de Dansa Africana. Voluntaris per la Llegua del CNL de Sabadell al Club de Natació de Sabadell.

- 7 de juliol de 2012 – 16a. Festa Africana de Sabadell - Espectacle “Taaling, taaling, contes tradicionals mandingues” al Centre Cívic de Sant Oleguer de Sabadell.

- 19 de setembre de 2012 – Hora Golfa del Conte (Biblioteca de Castellar i Esbart Teatral de Castellar) - Espectacle “Taaling, taaling, contes tradicionals mandingues”.

- Novembre 2012 – Participació en el monogràfic del butlletí L’Actual de Castellar del Vallès dedicat a la Cooperació Internacional Per què som solidaris?

- Novembre i desembre 2012 - Venda de números de loteria de Nadal per recollir diners per a l’enviament dels materials sanitaris i escolars a Senegal i Gàmbia.

- 18 de desembre 2012 – Participació en l’Acte Institucional Dia del Migrant a la Casa Duran de Sabadell amb l’escenificació d’un conte mandinga acompanyat de música de kora.

- 23 desembre 2012 - Paradeta de bijuteria i roba africana a Castellar del Vallès i a Sant Feliu del Racó.

- Festes de Nadal 2012 – Participació en el Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó

- Inici de sessions inicials de llengua i cultura catalanes i de sessions d’inici a l’entorn virtual i digital gràcies a la concessió d’una subvenció de Benestar Social i Família de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona.

- Inici de l’edició del DVD de l’espectacle “Taaling, taaling, contes tradicionals mandingues” gràcies a la subvenció concedida per Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Sabadell.

2011 - 2013